Nieuws over Jazzy

Introductie Jazzy in Finland

 

In Finland heeft de markt Jazzy ook omarmt. De consument wil snel en gemakkelijk een maaltijd bereiden tegenwoordig. Jazzy leent zich uitstekend hiervoor en dit wordt in heel veel landen ontdekt! Tuorekartano Oy [ www.tuorekartano.fi ] belevert supermarkten in Finland en heeft onlangs deze nieuwe Jazzy verpakking geintroduceerd.

   

 

Drie nieuwe manieren van bereiden Jazzy in Frankrijk

 

Terre de France heeft in Frankrijk een nieuwe verpakking voor Jazzy gelanceerd. De Jazzy zit in een 500 grams verpakking die rechtstreeks de magnetron in kan.

Er zijn 3 gerechten (manieren van bereiding) die elk hun eigen kleur verpakking hebben: Raclette: 7 minuten in de magnetron. Gebakken partjes: 5 minuten magnetron + 3 minuten in de koekenpan. Gebakken ongesneden: 4 minuten magnetron + 3 minuten in de koekenpan.

 

  

 

Bekijk hier de vlotte manier van bereiden: www.youtube.com/watch?v=G48z8wi6iOo

 

 

Jazzy teelt

 

Ons ras Jazzy heeft inmiddels een vaste plaats gekregen bij veel supermarkten en in het catering segment. Er kan jaarrond Jazzy gegeten worden doordat de teelt plaatsvindt in vroege aardappelteelt gebieden en de locale eigen teeltgebieden. De kwaliteit van Jazzy is inmiddels alom bekend. Jazzy blijkt keer op keer een stabiel ras te zijn voor de gehele aardappelketen.

 

 Marokko

 

 Frankrijk

 

 Israël     

 

 

Frankrijk

 

Er worden ook Jazzy's geteeld in kassen in Frankrijk. Op deze manier kunnen er vroeg aardappelen op de markt worden gebracht.

 

 

 

Spanje

 

Mooie Jazzy aardappelvelden in Spanje! Als u nieuwe oogst Jazzy aardappelen zoekt neem dan contact op met uw gangbare leverancier.

 

 

 

Maart 2017 


 

Israël

 

Dit zijn vroege Jazzy aardappelen die geteeld worden in Israël. Ze worden vermarkt naar de supermarkten in Europa.

 

Maart 2017 

 


 

Jazzy aardappelen zijn nu al regelmatig te vinden in verschillende supermarkten. Op de aardappelverpakking staat het aardappelras vermeld.

 

Zodra er Jazzy in een winkel ligt zullen we dit hieronder laten zien.

 

Deze verpakking kunt u vinden bij Lidl.

 

 

 

 

 

Dit is een voorbeeld van een verpakking in Polen.

 

 


 

Duitsland

 

Op de Fruit Logistica beurs in Berlijn maakte een chef kok lekkere hapjes van het aardappelras Jazzy. Deze vielen goed in de smaak!

 

 

Februari 2016


 

Het aardappelras Jazzy heeft al diverse internationale prijzen gewonnen dankzij de goede smaak (resp. in Polen en Frankrijk).